English Dutch German French
La-Bastide vakantiehuizen Frankrijk

Glamping, sfeervolle ingerichte Safari tenten

Op het kleinschalig en kindvriendelijk vakantie domein La-Bastide bieden we ook de mogelijkheid tot Glamping. Glamping komt uit de woorden Glamorous en Camping.

Glamping, sfeervolle ingerichte Safari tenten

Het woord Glamping staat voor kamperen met luxe in een bijzondere accommodatie, zoals bijvoorbeeld in één van de Safari Tenten op La-Bastide. Luxueus kamperen met de gezelligheid en vrijheid van kamperen op het sfeervolle en kleinschalig vakantie domein samen met acht vakantiehuizen.

Geniet van de natuur, het buiten leven, het weidse uitzicht en hoe de dagen nachten worden en de zon opkomt en schijnt over het Franse landschap van de Limousin.

Safari Tent, 4-5 personen, 40 m2 groot, volledige stahoogte, terras 25 m2 met zonnedoek, vier bedden, bankstel, eettafel met stoelen, koelkast, binnenkookplaat, buitenkeuken met kookplaat en wasbak, twee ligstoelen, grote buitentafel met robuuste banken, privé sanitair met douche, toilet en wastafel.

3 compleet ingerichte Safari tenten Binnenkant Safari tent Glamping tent met terras en zonnedoek De ligging van de Safari tenten, luxe kamperen uitzicht op kasteel Safari Tent, 4-5 personen, 40 m2 groot Overdekt terras

De compleet ingerichte Safari Tenten zijn zeer ruim van opzet en hebben binnen een oppervlakte van 40 m2, waar je op elke plek rechtop kunt staan, volledige stahoogte.

Compleet ingerichte Safari Tent Buitenkeuken Safari tent Uitzicht vakantiedomein Sfeer foto La-Bastide vakantiehuizen Frankrijk Zwembad en 3 Safari tenten Inrichting Safarie tent

De ingerichte Safari Tenten zijn ook goed te combineren met de huur van een vakantiehuis. Houdt je gezin van luxe kamperen, maar je vrienden waar je mee op vakantie gaat, vieren liever vakantie in een luxe vakantiehuis? Op het kleinschalig en kindvriendelijk vakantie domein La-Bastide kan het.

Safari tenten

Luxe kamperen op het kleinschalig en kindvriendelijk vakantie domein La-Bastide in één van de drie sfeervolle ingerichte Safari Tenten.

Safari tenten

Safari Tenten op La-Bastide voor 4 tot 5 personen.

Zwembad op La-Bastide

La-Bastide is zo’n kleinschalig vakantieplekje waar een ieder het naar hun zin heeft. Een heerlijke plek waar je makkelijk contact hebt met de andere gasten, maar ook lekker om met zijn tweeën of met het gezin te vertoeven. Wist je dat er ook een nieuw aangelegd zwembad is? Een hoofd zwembad van maar liefst 15x6 meter en een kleiner zwembad van 3x3 meter.

Vragen, contact en meer informatie?

Adres:
La-Bastide
87500 Coussac-Bonneval
Limousin – Haute Vienne
Frankrijk

Contact:
Eugen de Patricia de Jong
Tel: 0033(0) 555 755 568
Mob: 0033 (0) 610 093 019
E-mail: info@la-bastide.nl

Vakantiehuizen

Zoek je een rustiek vakantiehuis op een kleinschalig vakantie domein in de Limousin aan de rand van de Dordogne? Dan ben je bij La-Bastide aan het juiste adres.

Online reserveren

Is de week dat je op vakantie wilt nog vrij? Kijk in de beschikbaarheidskalender van het betreffende huis en je kunt gelijk online reserveren.

Het weer

De weersverwachtingen in Coussac-Bonneval zijn vandaag:

Wil je de meerdaagse verwachtingen?

Facebook

De facebook pagina vakantiehuizen frankrijk geeft je informatie en reviews over de vakantiehuizen op La-Bastide als het vakantiehuis Auvergne.

Like onze pagina en maak kans op een gratis verblijf op La-Bastide of in het vakantiehuis Auvergne.

Pinterest

Je kan alle foto’s van onze website pinnen met Pinterest of ons volgen.

Gratis WIFI

Zowel in het huis als voor op het terras en rond het zwembad beschik je over gratis WIFI.

Vroegboekkorting

Wil je de voorpret voor je vakantie zo vroeg mogelijk laten beginnen. Boek met vroegboekkorting.

Lastminute

Om een optimale verhuur te krijgen hebben we soms een last-minute prijs. Wil je snel op vakantie?