English Dutch German French
La-Bastide vakantiehuizen Frankrijk

Kinderactiviteiten in de Limousin

Ben je met je gezin op vakantie in de Limousin, dan is het fijn dat er voor een ieder wat te doen of te beleven is. De kinderen hoeven zich zeker niet te vervelen tijdens hun vakantie.

Kinderactiviteiten in de Limousin

Kindvriendelijk vakantiedomein La-Bastide, dat is kidsproof vakantie vieren!

Hebben de kinderen het naar hun zin, dan hebben de ouders dat ook. La-Bastide is zo’n kleinschalig kindvriendelijk vakantiedomein verscholen in het Franse landschap waar een ongedwongen sfeer de boventoon voert. En zoals je hier bij de kinderactiviteiten kunt lezen is er ook genoeg te beleven in de omgeving van ons vakantiedomein La-Bastide.

Ontdek de Haute Vienne in de Limousin en geniet van je vakantie in Frankrijk met het hele gezin.

Zwemmeer in de Limousin Kindvriendelijk vakantie Klim- en avonturenpark Hermeline Kindvriendelijke vakantie Waterfietsen en zwemmen in Frankrijk

In de buurt van La-Bastide zijn er verschillende kinderactiviteiten om te ondernemen. Zo kun je naar de franse dierentuin gaan Parc Zoo Reynou, Voor de grotere kinderen Het klim- en avonturen park Hermeline in het plaatsje Bussière Galant. Bezoek één van de mooie grotten die de omgeving rijk is.

Je kunt natuurlijk ook een heerlijk vertoeven op het vakantiedomein La-Bastide en af en toe een duik nemen in het zwembad of afkoelen in het beekje.

Lees meer over kindvriendelijk vakantie vieren op de "Kidsproof" pagina van de website.

Dierentuin

Niet alleen in Nederland zijn mooie dierentuinen als bijvoorbeeld Artis. Ook in Vigen vlakbij Limoges ligt de dierentuin “parc Zoo Reynou”. Je vindt hier een verscheidenheid aan (wilde) dieren die in zeer ruime verblijven gehuisvest zijn.

Dierentuin, Reynou Leeuw te bezichtigen in Parc Zoo Reynou in Vigen

De ruim opgezette dierentuin Parc Zoo Reynou ligt in het plaatsje Vigen op de weg naar Limoges. De dierentuin ligt ongeveer 30 minuten rijden vanaf het kleinschalige en kindvriendelijke vakantie domein La-bastide.

Klimpark & zwemmeer

Het avonturenpark “Hermeline” in Bussière Galant biedt een dag vol plezier. Je kunt op een velo rail, oftwel fietsen op een oude spoorbaan, of je beklimt de toppen van de bomen in het acrobranche park, wat gelegen ligt aan het zwemmeer waar je heerlijk kunt zwemmen.

Klimpark & Zwemmeer

Eén van de acrobranche parken in Frankrijk is het klimpark Hermeline in Bussière Galant. Het klimpark ligt op 35 minuten rijden van het kleinschalig vakantie domein La-Bastide.

Grotten in de Limousin

Waar water is zijn grotten. De Limousin met zijn vele water en meren biedt dan ook een verscheidenheid aan grotten. Grotten met oude muurtekeningen (grotten van Lascaux) of grotten met schitterende stalagmieten en stalactieten.

Grotten in de Limousin, Grot in Frankrijk waar je met een lift naar beneden gaat.

Een grot bezichtigen is altijd weer een verademing. Als klein kind, waarbij alleen het onder de grond zijn al een hele belevenis is en als volwassenen de geschiedenis van de oudheid ervaart. Een grot bezoeken is een leuke en interessante invulling voor een dag vakantie.

Adres:
La-Bastide
87500 Coussac-Bonneval
Limousin – Haute Vienne
Frankrijk

Contact:
Eugen en Patricia de Jong
Tel: 0033(0) 555 755 568
Mob: 0033 (0) 610 093 019
E-mail: info@la-bastide.nl

Vakantiehuizen

Zoek je een rustiek vakantiehuis op een kleinschalig vakantie domein in de Limousin aan de rand van de Dordogne? Dan ben je bij La-Bastide aan het juiste adres.

Online reserveren

Is de week dat je op vakantie wilt nog vrij? Kijk in de beschikbaarheidskalender van het betreffende huis en je kunt gelijk online reserveren.

Het weer

De weersverwachtingen in Coussac-Bonneval zijn vandaag:

Wil je de meerdaagse verwachtingen?

Facebook

De facebook pagina vakantiehuizen frankrijk geeft je informatie en reviews over de vakantiehuizen op La-Bastide als het vakantiehuis Auvergne.

Like onze pagina en maak kans op een gratis verblijf op La-Bastide of in het vakantiehuis Auvergne.

Pinterest

Je kan alle foto’s van onze website pinnen met Pinterest of ons volgen.

Gratis WIFI

Zowel in het huis als voor op het terras en rond het zwembad beschik je over gratis WIFI.

Vroegboekkorting

Wil je de voorpret voor je vakantie zo vroeg mogelijk laten beginnen. Boek met vroegboekkorting.

Lastminute

Om een optimale verhuur te krijgen hebben we soms een last-minute prijs. Wil je snel op vakantie?