English Dutch German French
La-Bastide vakantiehuizen Frankrijk

Vakantiedomein La-Bastide nieuws

Op deze pagina schrijven we zo nu en dan over een item wat actueel is voor La-Bastide, zoals nieuws over het afgelopen jaar, nieuws over de plannen voor het komende jaar en nieuws over de omgeving.

Vakantiedomein La-Bastide nieuws

Verder kun je ons natuurlijk ook volgen op onze La-Bastide facebook pagina: Facebook.com/vakantiehuizenfrankrijk en we hebben de La-Bastide google plus+ pagina waar leuke reacties en recensies en tips voor andere gasten achter gelaten kunnen worden.

Koffiehuisje op La-Bastide Place du Café

Heb je op vakantie zin in een heerlijke koffie van vers gemalen bonen. Op het kleinschalig vakantiedomein La-Bastide geen probleem!

Koffiehuisje op La-Bastide Place du Café Koffiehuisje op La-Bastide Place du Café Koffiehuisje op La-Bastide Place du Café

Place du Café. Het koffiehuisje ligt op een centraal gelegen plek op het terrein, waar je in de ochtend of middagzon met de andere gasten een bakkie kunt doen. Er is een gezellige zit opgesteld waar je je ochtend krantje of een goed boek kunt lezen,

Kleinschalig vakantie domein La-Bastide op blogs en vakantie websites

Vakantie houden is belangrijk. Zorg ervoor dat je daar tijd voor maakt. Het kan zijn een vakantie gezellig met zijn twee just4you2 of met het gezin. Iedereen heeft weer andere wensen en bevindt zich in een doolhof van aanbieders en organisaties.

Kleinschalig vakantie domein La-Bastide op blogs en vakantie websites

Tegenwoordig zijn er steeds meer bloggers en websites die je hierbij helpen om een keuze te maken. Zo is La-Bastide ook opgenomen op verschillende websites in de vorm van blogs met bevindingen of aanbeveling van gasten op websites.

Nieuwe zwembaden op het kleinschalig vakantie domein La-Bastide

Na de drukte van het zomerseizoen 2016 zijn we begonnen de zwembaden aan te pakken op het kleinschalig vakantie domein La-Bastide. We zijn begonnen met de bouw van de twee nieuwe zwembaden op La-Bastide.

Zwembad Zwembad Zwembad

Een zwembad voor iedereen

Twee schitterende nieuwe inbouw zwembaden zijn aangelegd. Het hoofd zwembad voor volwassenen en kinderen met een zwemdiploma of onder begeleiding van een ouder. Het kleine verwarmde zwembad om als kind lekker zelf het water te ontdekken en een pierenbadje voor de allerkleinsten.

2CV lelijke eend vintage tour

In 2016, het 10e vakantieseizoen van La-Bastide kun je de omgeving op een nieuwe manier ontdekken.

2CV lelijke eend vintage tour Magret de Canard 2CV

Met onze 2CV met de bijnaam “Magret de Canard” kun je een ochtend, middag of hele dag touren in een klassieke 2cv door de Limousin. Met de lelijke eend vintage tour is het verplicht onthaasten en het tempo van de auto wordt je eigen tempo. We hebben een tweetal leuke tours “Tour de Canard” uitgezet.

2016, 10 jaar La-Bastide!

In 2016 alweer ons 10e vakantie seizoen op La-Bastide. Time flies.

2016, 10 jaar La-Bastide! 2016, 10 jaar La-Bastide! 2016, 10 jaar La-Bastide! 2016, 10 jaar La-Bastide! 2016, 10 jaar La-Bastide! 2016, 10 jaar La-Bastide! 2016, 10 jaar La-Bastide! 2016, 10 jaar La-Bastide! 2016, 10 jaar La-Bastide!

In 2005 hebben wij Eugen & Patricia de Jong de Nederlandse eigenaren van het kleinschalig en kindvriendelijk vakantie domein La-Bastide, de toenmalige herenboerderij gekocht. Een terrein van 18.000 m2 groot met een drie tal schuren en twee huizen, waarvan er slechts één bewoonbaar was. We hebben onze baan opgezegd, het huis verkocht en zijn naar Frankrijk vertrokken. We kijken met plezier en tevredenheid terug op 10 jaar La-Bastide.

Gezellig mee eten op La-Bastide table d’hotes

Houdt je van gemak en wil je tijdens de vakantie niet iedere avond zelf koken? Op het kleinschalig en kindvriendelijk vakantie domein La-Bastide bestaat er de mogelijkheid om een aantal avonden mee te eten table d’hotes.

Gezellig mee eten op La-Bastide table d’hotes

Zoover Awards La-Bastide

Zoover is een website waar gasten recensies over hun vakantie kunnen achterlaten. Zo ook over het kleinschalig en kindvriendelijk vakantie domein La-Bastide. Kijk naar de geschreven recensies op Zoover.nl.

Zoover Awards La-Bastide

Van Herenboerderij tot kleinschalig vakantie domein

In het eerste jaar hebben we alle voorzieningen aangelegd als water, riool, elektra en hebben we de huizen Provence en Limousin opgebouwd. Toen we aankwamen waren alle koeienschuren nog in de authentieke staat van een boerderij. met nog het hooi op de hooizolder.

Kleinschalig vakantie domein Kleinschalig vakantie domein Kleinschalig vakantie domein Kleinschalig vakantie domein Kleinschalig vakantie domein Kleinschalig vakantie domein

Zelf woonden wij in het vakantiehuis Haute Vienne wat al een bewoonbaar vakantiehuis was toen we La-Bastide kochten. In 2006 hebben we het vakantiehuis Loire (4-5 personen) gebouwd en in 2007 de vakantiehuizen Bretagne (4 personen), Normandie (4-5 personen) en Bourgogne (6 personen). Je kon al echt spreken van een kleinschalig vakantie domein in opbouw.

10 jaar terugkomende en nieuwe gasten

Op het veld waar de drie Safari Tenten staan is ook het zwembad van La-Bastide. Nu een groot opbouw zwembad van 5x10 meter (1,30 m1 diep) en een rond zwembad van 5m1 in het rond (90 cm diep). Om de zwembaden staan voldoende ligbedden en stoelen om te genieten van de zon.

10 jaar terugkomende en nieuwe gasten 10 jaar terugkomende en nieuwe gasten 10 jaar terugkomende en nieuwe gasten

Nu we het 10e seizoen ingaan, kijken we op een geslaagd aantal vakantie jaren, waarbij La-Bastide voor veel gasten een heerlijke vakantie bestemming is geworden. Elk jaar komen zo’n 20% van de gasten terug op La-Bastide en steeds meer gasten vinden ons door een tip van vrienden, familie of bekenden.

Momenteel heeft La-Bastide acht luxe en zeer ruime Vakantiehuizen en drie ingerichte Safari Tenten met privé sanitair, op een mooi glooiend terrein met uitzicht op de weilanden met de grazende Limousine koeien en het kasteel le Chateau de Bonneval op de achtergrond. Dat is Glamping bij La-Bastide!

Elk jaar zijn we het vakantie domein verder aan het opbouwen en verbeteren, met nieuwe ideeën die elk jaar weer ontstaan. Zo heeft elk huis mooie eigen gemaakte ligbedden op het terras en een zelf ontworpen eettafel met banken bij het huis.

Een aantal huizen zijn alweer nieuw fris geschilderd en hebben een kleine metamorfose ondergaan. Zo zijn alle slaapkamers voorzien van een mooie eigen ontworpen eiken achterwand wat een natuurlijk en stoere uitstraling geeft.

Blijf ons volgen en lees en zie wat we voor je in petto hebben op La-Bastide.

Adres:
La-Bastide
87500 Coussac-Bonneval
Limousin – Haute Vienne
Frankrijk

Contact:
Eugen en Patricia de Jong
Tel: 0033(0) 555 755 568
Mob: 0033 (0) 610 093 019
E-mail: info@la-bastide.nl

Vakantiehuizen

Zoek je een rustiek vakantiehuis op een kleinschalig vakantie domein in de Limousin aan de rand van de Dordogne? Dan ben je bij La-Bastide aan het juiste adres.

Online reserveren

Is de week dat je op vakantie wilt nog vrij? Kijk in de beschikbaarheidskalender van het betreffende huis en je kunt gelijk online reserveren.

Het weer

De weersverwachtingen in Coussac-Bonneval zijn vandaag:

Wil je de meerdaagse verwachtingen?

Facebook

De facebook pagina vakantiehuizen frankrijk geeft je informatie en reviews over de vakantiehuizen op La-Bastide.

Like onze pagina en maak kans op een gratis verblijf op La-Bastide.

Pinterest

Je kan alle foto’s van onze website pinnen met Pinterest of ons volgen.

Gratis WIFI

Zowel in het huis als voor op het terras en rond het zwembad beschik je over gratis WIFI.

Vroegboekkorting

Wil je de voorpret voor je vakantie zo vroeg mogelijk laten beginnen. Boek met vroegboekkorting.

Lastminute

Om een optimale verhuur te krijgen hebben we soms een last-minute prijs. Wil je snel op vakantie?