English Dutch German French
La-Bastide vakantiehuizen Frankrijk

Omgeving

Het kleinschalige en kindvriendelijke vakantie domein La-Bastide is gelegen in de Haute Vienne, zo’n 400 km recht onder Parijs.

Omgeving bij La-Bastide, Haute-Vienne Frankrijk

De Haute Vienne is één van de drie departementen van de Limousin, naast de Creuse en de Corrèze. In de Limousin vindt je nog de ongerepte natuur van Frankrijk. Zo ook in de omgeving van La-Bastide.

Activiteiten en bezienswaardigheden in de omgeving van La-Bastide

In de nabije omgeving van La-Bastide liggen de drie grote steden als Limoges (50 km), Brive (60 km) en Periqeux (70 km). Alle drie een bezoekje waard.

Activiteiten en bezienswaardigheden Activiteiten en bezienswaardigheden Activiteiten en bezienswaardigheden Activiteiten en bezienswaardigheden Activiteiten en bezienswaardigheden Activiteiten en bezienswaardigheden

Een sportieve dag of week is ook mogelijk in de vorm van een dag golven, kanoën, fietsen of wandelen. Kortom genoeg om te zien en te ondernemen in de omgeving. In een straal van 5 tot 90 minuten is er voor een ieder wat te doen en te beleven.

Of je verblijft heerlijk in de rustige ambiance van La-Bastide, met het geluid van het stromende beekje en de fluitende vogels op de achtergrond.

Bekijk de ligging van La-Bastide en het dorp Coussac-Bonneval op google maps.
www.maps.google.com

Limousin

De Limousin is een schitterende vakantie bestemming voor elk jaargetijde met kronkelende riviertjes, valleien met uitgestrekte weilanden en bossen, pittoreske dorpjes en talloze zwemmeren.

Limousin

De Limousin is een schitterende streek om heerlijk vakantie te vieren en te ontdekken.

Coussac-Bonneval

Coussac-Bonneval is een authentiek Frans dorpje in het zuidelijkste gedeelte van het departement de Haute-Vienne aan de rand van de Dordogne (10 km) en de Correze (10 km).

Coussac-Bonneval

Het kasteel van Coussac-Bonneval heeft een lange geschiedenis en één die zo bijzonder is, omdat dit kasteel nog steeds eigendom is van de familie Bonneval.

Adres:
La-Bastide
87500 Coussac-Bonneval
Limousin – Haute Vienne
Frankrijk

Contact:
Eugen en Patricia de Jong
Tel: 0033(0) 555 755 568
Mob: 0033 (0) 610 093 019
E-mail: info@la-bastide.nl

Vakantiehuizen

Zoek je een rustiek vakantiehuis op een kleinschalig vakantie domein in de Limousin aan de rand van de Dordogne? Dan ben je bij La-Bastide aan het juiste adres.

Online reserveren

Is de week dat je op vakantie wilt nog vrij? Kijk in de beschikbaarheidskalender van het betreffende huis en je kunt gelijk online reserveren.

Het weer

De weersverwachtingen in Coussac-Bonneval zijn vandaag:

Wil je de meerdaagse verwachtingen?

Facebook

De facebook pagina vakantiehuizen frankrijk geeft je informatie en reviews over de vakantiehuizen op La-Bastide als het vakantiehuis Auvergne.

Like onze pagina en maak kans op een gratis verblijf op La-Bastide of in het vakantiehuis Auvergne.

Pinterest

Je kan alle foto’s van onze website pinnen met Pinterest of ons volgen.

Gratis WIFI

Zowel in het huis als voor op het terras en rond het zwembad beschik je over gratis WIFI.

Vroegboekkorting

Wil je de voorpret voor je vakantie zo vroeg mogelijk laten beginnen. Boek met vroegboekkorting.

Lastminute

Om een optimale verhuur te krijgen hebben we soms een last-minute prijs. Wil je snel op vakantie?