English Dutch German French
La-Bastide vakantiehuizen Frankrijk

Fietsen in Frankrijk

Wat is er niet heerlijker dan de omgeving te verkennen fietsend in Frankrijk? Er zijn vele gemarkeerde fietspaden door de verschillende streken van Frankrijk. Eén daarvan is de Limousin. Op uw fiets komt u langs schitterende vergezichten, kleine pittoreske Franse dorpjes, mooie kastelen of u fietst over landelijke boeren weggetjes.

Fietsen in Frankrijk

Fietsen is niet alleen gezond en ontspannend, maar ook de ideale manier om een Franse streek te ontdekken. In alle rust en vrijheid trekt u er op uit in de buitenlucht. Vanuit ons kleinschalige vakantiedomein La Bastide, waar u verblijft in één van de sfeervolle vakantiehuizen vertrekt u de paden op. U gaat richting een mooi kasteel, een route genietend van het landschap of op weg naar een heerlijk restaurant.

Fietsen als een god door Frankrijk

U ontdekt de Limousin op een netwerk van smalle weggetjes, heerlijk fietsen van het ene naar het volgende dorpje, door bossen en langs weilanden waar de bekende Limousine koeien staan te grazen.

De Limousin in Frankrijk kunt u verkennen per racefiets voor de geoefende fietser, op een mountainbike over de bospaden of er is de mogelijkheid voor enkele dagen een elektrische fiets te huren.

Fietsroutes in de Haute Vienne

De Haute Vienne heeft verschillende fietsroutes voor u in kaart gebracht. Het departement Haute Vienne is een heuvelachtig gebied met bossen, riviertjes en weilanden waar u in alle rust kunt fietsen. Wilt u zelf de Haute Vienne ontdekken, koop dan één van de fietskaarten, met de gedetailleerde fietsroutes.

Bijvoorbeeld bij www.dezwerver.nl.

Ook hebben wij op La-Bastide verschillende routes voor u klaarliggen. Tevens kunt u een kijkje nemen bij onze arrangementen, waar wij een leuk fiets arrangement hebben gemaakt, een week fietsen met uw eigen fiets dan wel met een gehuurde elektrische fiets.

Bosrit per mounainbike

Op 10 minuten fietsen van La-Bastide zijn een aantal bosritten uitgezet geschikt voor de mountainbike. U fietst met uw mountainbike over de bospaden door watertjes en over heuvels.

De websites van de www.utagawavtt.com geven gedetailleerde routes of u kijkt op google maps. Kijk ook op www.club.quomodo.com

Racefiets en wielersport, tour de La-Bastide

Als racefietser kunt u ook uw hart ophalen in de Haute Vienne. Vanuit ons kleinschalige vakantiedomein La-Bastide gaat u gelijk de heuvelachtige omgeving in. Deze biedt u allerlei mogelijkheden aan van 20 km of meer. Menig racefietser die verknocht is aan de wielersport is u voor gegaan. Jaarlijks worden er wielertours georganiseerd vanuit Coussac-Bonneval, maar U kunt natuurlijk ook zelf uw eigen tour de La-Bastide rijden.

Een handige site om een route te plannen of te volgen: www.routeyou.com

Met de e-bike door de heuvelachtige Limousin

Houdt u van fietsen, maar denkt u dat de Limousin te heuvelachtig is voor u? Wij hebben wellicht de oplossing: het huren van de e-bike. Verschillende fietsmodellen zijn mogelijk. U kunt een halve of helen dag met de e-bike op pad met uw gezin.

De organisatie die de e-bikes verhuurt www.velo87500.com biedt ook vervoer achter de fiets voor uw kinderen.

Adres:
La-Bastide
87500 Coussac-Bonneval
Limousin – Haute Vienne
Frankrijk

Contact:
Eugen en Patricia de Jong
Tel: 0033(0) 555 755 568
Mob: 0033 (0) 610 093 019
E-mail: info@la-bastide.nl

Vakantiehuizen

Zoek je een rustiek vakantiehuis op een kleinschalig vakantie domein in de Limousin aan de rand van de Dordogne? Dan ben je bij La-Bastide aan het juiste adres.

Online reserveren

Is de week dat je op vakantie wilt nog vrij? Kijk in de beschikbaarheidskalender van het betreffende huis en je kunt gelijk online reserveren.

Het weer

De weersverwachtingen in Coussac-Bonneval zijn vandaag:

Wil je de meerdaagse verwachtingen?

Facebook

De facebook pagina vakantiehuizen frankrijk geeft je informatie en reviews over de vakantiehuizen op La-Bastide.

Like onze pagina en maak kans op een gratis verblijf op La-Bastide.

Pinterest

Je kan alle foto’s van onze website pinnen met Pinterest of ons volgen.

Gratis WIFI

Zowel in het huis als voor op het terras en rond het zwembad beschik je over gratis WIFI.

Vroegboekkorting

Wil je de voorpret voor je vakantie zo vroeg mogelijk laten beginnen. Boek met vroegboekkorting.

Lastminute

Om een optimale verhuur te krijgen hebben we soms een last-minute prijs. Wil je snel op vakantie?